Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE | Cine sunt părinții tânărului drogat care a provocat accidentul sângeros de pe litoral: 'Copilul de bani gata' a luat viața a doi tineri

Radu Pop
criminal

Cine sunt părinții tânărului drogat care a provocat accidentul sângeros de pe litoral

Vlad Pascu, individul drogat care a spulberat mai mulți tineri pe litoral, pe șoseaua de la ieșirea din localitatea 2 Mai, este un tânăr de bani gata, pentru care regulile nu par să conteze.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, criminalul care a ucis doi tineri și a băgat în spital alții provine dintr-o familie cu posibilități financiare.

Mama acestuia, Miruna Pascu, apare pe site-uri de imobiliare, acolo unde proprietarii își vând direct bunurile (www.directproprietar.ro). Astfel, aici apar la vânzare două terenuri din zona Parcului Herăstrău și de pe Șoseaua Petricani, iar la contact apare numele Miruna Pascu (https://www.directproprietar.ro/Vanzari-imobiliare-Terenuri--Intravilane--Pentru-constructie-blocuri-de-locuinte-in-bucuresti-sector-1--Cartierul-Francez--Nord - https://www.directproprietar.ro/Inchirieri-imobiliare-Terenuri--Intravilane--Pentru-constructii-mixte-in-Bucuresti-Sector-2--Soseaua-Petricani--stradal).

Tatăl ucigașului, Mihai Pascu, a fost, în urmă cu ceva ani, director de concurs la Cupa Off Road Masters X3M Vâlcea. Bărbatul a menționat, la profilul de pe pagina sa de socializare, că locuiește acum în orașul Roermond din Olanda.

Întâmplător sau nu, ieri, chiar înainte de accident, Mihai Pascu a postat un videoclip alături de fiul său. Vlad se afla la volanul unei decapotabile, iar în înregistrarea video cei doi spun că se află în localitatea Vama Veche.

Pe de altă parte, la adrsa unde locuiește Vlad Pascu, individul care a produs groaznicul accident, apare cu sediul social firma Bauhaus Factory S.R.L.

Cum s-a petrecut tragedia

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs în jurul orei 05.25, pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, a condus mașina pe DN 39 și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o altă tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.