Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine sunt PROTECTORII 'procurorului interlop Negulescu'

pixabay.com
diverse, umbra, spion

Mircea Negulescu este printre cei mai cunoscuți procurori din România! A devenit celebru după ce l-a anchetat pe Victor Ponta, dar și pe Sebastian Ghiță. România TV a difuzat mai multe înregistrări cu procurorul DNA, iar acesta a decis să plece de la Direcția condusă de Laura Codruța Kovesi.

Jurnalista Sorina Matei face o analiză a cazului Negulescu și face dezvăluiri neașteptate despre acesta, pe care îl numește interlop, dar și despre ”protectorii” lui. Kovesi spune că filiala DNA Ploiești este printre cele mai bune și profesioniste din cadrul Direcției, iar Matei o contrează și anunță că va dezvălui ”adevăratul “profesionalism” al DNA Ploieşti”.

Citește și: Șoc, Șoc, Șoc! Klaus, divorțat de Carmen!

”Cine îl sprijină pe procurorul interlop Negulescu

Aşa cum era de aşteptat astăzi, Secţia de procurori a CSM a acceptat ca procurorul interlop Mircea Negulescu să activeze în Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. Adică să rămână în magistratură.

Mai mult, Secţia de procurori a CSM a decis tot astăzi să sesizeze Inspecţia Judiciară cu privire la “posibilele abateri disciplinare” ale procurorului interlop Negulescu. Asta cu toate că Inspecţia Judiciară a fost sesizată încă de ieri chiar de către Procurorul General.

Citește și: Profesoara de română, soție de preot, mamă a 3 copii, arestată pentru relații sexuale cu un elev de la seminarul teologic: E și gravidă cu el / VIDEO

Pe scurt şi foarte deschis, capii Justiţiei şi din alte instituţii nu ştiu cum să îngroape problemele de fapt penale ale procurorului Negulescu, prin tărăgănare. Vorba aceea, câinii latră, ursul merge, lumea uită, strada nu ştie.

În plus, Laura Codruţa Koveşi, şefa DNA, după ce acum câteva săptămâni lăuda “profesionalismul” DNA Ploieşti, unde tartor şef era acelaşi procuror Negulescu, promovat chiar de dânsa, astăzi spune că “cercetarea disciplinară nu înseamnă că nu şi-a făcut treaba”, că DNA Ploieşti “a avut o activitate merituoasă” şi în plus, trebuie “să vedem dacă a fost un procuror implicat în discuţie sau nu, să vedem ce s-a întâmplat”.Cine l-a promovat, protejat şi îl susţine în continuare pe procurorul interlop Negulescu? O ştiu toţi magistraţii care cunosc ce se întâmplă cu adevărat în Justiţie şi la DNA Ploieşti. Iar protectorii sunt următorii:

Citește și: Au făcut dragoste în sala de cinema din Suceava / VIDEO 18+

- Laura Codruţa Kovesi, procuror şef DNA

- Adrian Ciocârlan, adjunct al directorului SRI

- Sabin Iancu, şef SRI Prahova

Dacă actul acuzării se poate face cu procurori interlopi, care până acum ar fi trebuit cercetaţi penal la sânge, doar pentru că aşa vor neapărat şi impun nişte figuri din România, înseamnă că în Justiţie magistraţii oneşti sunt degeaba. Aceste figuri practic spun magistraturii că “se poate şi aşa, se poate şi cu interlopi, atât timp cât sunt interlopii noştri”.Negulescu este exemplul lor. Ei bine, în asemenea condiţii, nu putem avea şi nici clama vreodată o Justiţie independentă, imparţială, integră făcută de oameni profesionişti, cu ştiinţă de carte, de magistraţi oneşti care apără şi respectă legea în litera şi spiritul ei, atât timp cât personaje infracţionale ca Negulescu fac parte din magistratură, se numesc procurori şi sunt susţinute, în ciuda oricăror evidenţe, de şefa DNA şi şefii SRI.

Citește și: Face portretele vedetelor din…legume: Ce a folosit la portretul lui Donald Trump / VIDEO

P.S. Voi reveni cu o analiză amplă în zilele următoare despre adevăratul “profesionalism” al DNA Ploieşti.”, scrie Matei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.