Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine sunt victimele tragediei din Braşov: Dramele de lângă microbuz / FOTO

accident

O nouă dramă zguduie România. Victimele accidentului de lângă Braşov erau tineri, precum cele din Clubul Colectiv. Poveştile acestora sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Citeşte şi: Raed Arafat, primele declaraţii după accident: Care este starea victimelor

Cele patru persoane care și-au pierdut viața în cumplitul accident din Brașov sînt profesorul Cătălin Pop (42 ani), tînărul coregraf Cosmin Manoilă (17 ani), șoferul Ilie Cojocaru (58 ani) şi șoferul Andrei Popa (42 ani). Adolescentul care și-a pierdut viața în accident se numește Cosmin Teodor Manoilă. El avea pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii împreună cu membrii unui ansamblu de dansuri populare din care făcea și el parte. Una dintre postările sale de pe Facebook a fost în limba engleză care în traducere înseamnă: "Ceea ce facem în viață are ecou în eternitate".

Citeşte şi: Scandal cu proiectul de lege pentru Casa Regală: 'Se distorsionează adevărul'

Şi acesta nu e singura victimă. Profesorul Cătălin Pop se afla împreună cu fiica sa în microbuzul care îi transporta de la Iași. Fata va rămâne marcată pentru totdeauna după ce și-a văzut părintele murind în fața ei. Ea a fost cea care și-a anunțat mama despre tragedie. ”Țipa și plângea și îmi era destul de greu să o înțeleg… mi-a spus că autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident și că tatăl ei nu mai este”, povestește femeia cu glasul stins. Soția profesorului este Otilia Ropota, violonistă la Opera Națională Română din Iași. Cei doi au împreună doi copii: un băiețel în vârstă de 7 ani și o fetiță de 14 ani, Karina, care se afla în microbuz, conform libertatea. "Decesele oficiale, confirmate la noi sunt Catalin Pop - profesor, Popa Andrei - Sofer, Manoila Teodor Cosmin si Ilie Cojocaru - sofer. Am mers personal la toate spitalele unde sunt internate victimele. Din datele pe care le am doua tinere se afla in stare foarte grava. Este vorba despre o tanara de 21 de ani, cu fractura de bazin si o eleva de 16 ani care intra in operatie. Restul victimelor sunt in stare stabila", a declarat prefectul de Brasov.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.