Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine va fi noul secretar general al PNL? S-a tranșat prin vot. ZVON de scandal/ SURSE

sah

Micul război din interiorul PNL s-a sfârșit deocamdată. Vechii liberali au decis în Biroul Politic Național al vechiului PNL ca viitorul secretar general al partidului, care le revine potrivit protocolului de fuziune, să fie Cristian Bușoi, care deține și funcție de președinte interimar al PNL București. Votul a fost de 25 la 2 în favoarea șefului PNL București.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ A DNA ÎN DOSARUL ORDONANȚEI DE URGENȚĂ Nr.13

În acest moment, Bușoi trebuie să mai obțină și votul Biroului Permanent Național al partidului pentru a deveni oficial noul Secretar General. Acest pas este însă o formalitate. BPN nu se va opune propunerii făcute de către președinții fostului PNL, pentru că trebuie respectat protocolul de fuziune, iar postul numărul doi din partid  le revine acestora.

Reamintim faptul că în acest weeckend au fost numeroase întâlniri și dispute pentru rezolvarea acestei probleme, desemnarea persoanei potrivite pentru postul de SG, după ce Dan Motreanu a refuzat propunerea de a prelua funcția,motivând că dorește să respecte criteriile de integritate.Surse din PNL ne-au spus că Motreanu se va gândi la ocuparea unei funcții în partid, doar în cazul în care va obține achitarea în procesul penal pe care îl are în acest moment.

În cursa pentru acest post a mai fost și Iulian Dumitrescu președintele organizației Prahova, susținut de gruparea Bolojan-Alina Gorghiu și care a obținut doar două voturi.

UPDATE: Surse din vechiul PNL susțin că decizia ar putea fi contestată de tabăra lui Iulian Dumitrescu, președintele PNl Prahova, care ar contesta votul pe motiv că el s-ar fi desfășurat nestatutar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.