Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cineastul Pedro Almodóvar a dezvăluit din greşeală, la gala Goya, că Penélope Cruz va înmâna trofeul Oscar pentru 'lungmetraj internaţional'

Cargo
penelope cruz

Cineastul Pedro Almodóvar a dezvăluit din greşeală, pe covorul roşu al galei premiilor Goya, care are loc în această seară în Málaga, că Penélope Cruz va înmâna trofeul Oscar pentru „lungmetraj internaţional”, anunță news.ro.

Cineastul, al cărui film „Dolor y gloria” a primit 16 nominalizări la premiile acordate de Academia spaniolă de film, s-a arătat emoţionat privind ceremonia.

El s-a aflat alături de Cruz pe covorul roşu. Când reporterul TVE a întrebat „Oare vom auzi şi la Oscar acel «Pedrooo»?”, actriţa a răspuns precaut: „Să sperăm. Aş fi foarte încântată”.

Buletine noi! CTP, reacție la isteria apărută: 'Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni'

Almodóvar, în schimb, a completat: „Ea dă premiul la categoria aia”.

„Nu se poate spune încă, dar a spus el”, a spus repede, amuzată, actriţa. „O lăsăm aşa. Nu ne-a auzit nimeni”, a adăugat reporterul.

În vârstă de 70 de ani, Almodóvar este acum pentru a zecea oară nominalizat la Goya pentru regie.

Pentru Cruz, să o interpreteze pe mama cineastului Pedro Almodóvar în filmul „Dolor y gloria” a reprezentat „o onoare, dar şi o mare responsabilitate”, a mai declarat actriţa înaintea galei.

„În timpul pe care l-am petrecut cu ea, o femei foarte puternică, specială, am înţeles personalitatea lui Pedro”, a adăugat Cruz.

Banderas a declarat: „În sfârşit, Academia s-a îndreptat spre oraşul nostru, Málaga, care a demonstrat ce poate face în cinematografie”. Pentru a cincea oară nominalizat la Goya, actorul a afirmat că „nu pot să îmi imaginez traiectoria mea fără Pedro”.

Personajul minimalist, după cum l-a caracterizat Banderas, i-a adus şi o nominalizare la Oscar, prima pentru el la premiile Academiei americane de film, pe lângă cea de la Globurile de Aur.

Trofeul onorific Goya îi va fi acordat actriţei şi cântăreaţei Pepa Flores, cunoscută drept Marisol, care nu va participa la gală.

Retrasă din lumina reflectoarelor la jumătatea anilor 1980, prezenţa lui Flores la gală reprezenta pentru cei mai mulţi cel mai mare premiu al serii. Fiica ei, Celia Flores, şi Amaia vor interpreta o melodie din repertoriul artistei.

Opt morți și tot atâția răniți la o aniversare casnică: Licoarea care i-a răpus pe petrecăreți

Palatul sporturilor „José María Martín Carpena” din Málaga, transformat în amfiteatru, va găzdui a 34-a gală de decernare a premiilor Goya, acordate de Academia spaniolă de film.

„Mientras dure la guerra” şi „Dolor y gloria” au primit 17, respectiv 16 selecţii, inclusiv la categoria „cel mai bun film”, fiind urmate de „La trincera infinita”, de Aitor Arregi, Jon Garaño şi Jose Mari Goenaga, cu 15 nominalizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.