Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinemateca Astra Film din Sibiu, se redeschide cu un documentar despre mafia hainelor la mâna a doua

bjastrasibiu.ro
biblioteca astra sibiu

Cinemateca Astra Film se redeschide pentru public, începând de joi seara, când are loc proiecţia documentarului lituanian "Second Hand/La mâna a doua", realizat în 2019, au anunţat organizatorii, conform agerpres.

"Mafia hainelor second hand aşa cum nu v-aţi imaginat că există. V-aţi întrebat de unde provin hainele pe care le cumpăraţi de la magazinele second hand? Promovat ca un stil de viaţă responsabil, prietenos cu mediul, industria second-hand a luat amploare în ultimii ani. Dar cum arată această afacere din interior? Există mafia second-hand? În Marea Britanie sistemul este bine pus la punct şi este condus de lituanieni. Hainele sunt donate asociaţiilor de caritate, dar de fapt acestea sunt colectate şi vândute pentru a fi exportate în ţări mai sărace, pentru un nou ciclu de viaţă", se arată în prezentarea filmului.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se pun în vânzare cu 30 minute înaintea începerii proiecţiei la Astra Film Cinema (Piaţa Mică 11, Sibiu). Mai multe informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0751 166 516.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.