Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocănitoarea Woody revine - Zece episoade noi cu vor fi lansate luna viitoare pe YouTube

mediafax.ro
film

Zece episoade noi ale serialului "Ciocănitoarea Woody/ Woody Woodpecker", regizate de Alex Zamm, vor fi difuzate luna viitoare pe YouTube, potrivit Variety.

Universal Pictures Intl. a făcut echipă cu Universal 1440 Entertainment pentru a crea noile episoade.

Serialul, care va avea episoade de cinci minute, va fi difuzat luna viitoare pe canalul YouTube în limbile portugheză, spaniolă şi engleză dedicate personajului. Canalele au fost lansate anul trecut.

În plus, un documentar de 13 minute a fost creat pentru a completa noile episoade de desen animat, "Bird Gone Wild: The Woody Woodpecker Story". Documentarul pătrunde în culisele noilor scene ale desenelor animale şi se întoarce la originile personajului. Filmul documentar va fi disponibil pe canalele YouTube în decembrie.

"Când am lansat Woody Woodpecker pe YouTube în 2017, canalele au rezonat imediat iar platforma dedicată în limba portugheză pentru Brazilia a fost un succes; am ştiut atunci că este o ocazie unică de a face mai mult cu acest personaj clasic", a comentat Rob Bell, de la NBCUniversal Global Distribution.

Canalul brazilian a atras peste 2 milioane de abonaţi şi cel spaniol mai mult de 700.000, a mai spus Bell.

Abonaţii YouTube de pe canalele dedicate lui Woody Woodpecker pot deja accesa sute de videoclipuri, inclusiv aventurile clasice ale lui Woody, create de Walter Lantz Productions din 1940 până în 1972, precum şi sezoanele moderne create după 1999.

Ciocănitoarea Woody este un personaj fictiv din seria cu acelaşi nume, creată de Walter Lantz pentru Universal Pictures. Acesta a debutat în 1940 în desenul "Knock Knock".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.