Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocnire la nivel înalt pe legile justiției! Hans Klemm, luat peste picior de vicepreședintele Parlamentului European

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Hans Klemm

Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, a reacționat după ce ambasadorul SUA, Hans Klemm, a lansat un avertisment autorităților de la București, pe fondul discuțiilor despre modificarea legilor Justiției.

„Aoleooo, înțeleg ca unii sunt convinși ca daca procurorul Portocala este împiedicat sa își facă “numarul” - si știm toți foarte bine ce si cum face - Rusia ar avea de profitat!?

Hai ca la asta nu m-am gândit ... Ei, daca e așa, cred ca noi romanii ar trebui atunci sa ne cerem scuze procurorului Portocala si sa-l rugam frumos sa revină!?”, scrie Ioan Mircea Pașcu, pe Facebook.

Accident GRAV pe autostrada A1: Mai multe victime, după ce un TIR și două autoturisme s-au ciocnit! Traficul spre București este OPRIT - FOTO

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a susţinut că prin modificarea legilor justiției se slăbeşte independenţa sistemului judiciar şi lupta anticorupţie, chestiuni de care ar putea profita Rusia.

„Noi credem că slăbirea legislaţiei care vă permite să aveţi un sistem judiciar independent şi să lansaţi o luptă puternică împotriva corupţiei subminează şi rezistenţa naţională şi poate expune România la ameninţări venite de peste hotare, inclusiv la cele din partea Rusiei. Corupţia este o scenă pe care actorii ostili o pot folosi pentru a sparge fundaţia unui stat rezistent”, a spus Hans Klemm, la o discuție avută cu jurnaliștii săptămâna aceasta, la Târgu Mureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.