Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: Am participat o petrecere privată cu directorul SIE

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu conferinta vaccinare

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlamentul, că a participat marți seară „la o petrecere privată”, fiind invitat în urmă cu o săptămână urmă de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adăugat că nu s-a discutat nici despre politică, nici despre „povestea valizelor”, scrie Mediafax.

„Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală.”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnirea de marți seară s-a discutat atât despre povestea valizelor, cât și despre demiterea Guvernului.

Chestionat dacă la acea întâlnire au participat atât fostul premier Mihai Tudose, cât și parlamentari din Opoziție, respectiv Alina Gorghiu, Marcel Ciolacu a refuzat să răspundă.

„Sunați-l pe dl. Vlase și o să vă spună. A fost o petrecere privată. Vreți să vă spun și ce am mâncat?” , a adăugat liderul PSD Buzău.

Gabriel Vlase, fost deputat PSD, a fost validat pe 4 iulie, de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, la şefia Serviciului de Informații Externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.