Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu anunță că își dorește o alianță politică pe mai mulți ani: Suntem condamnați împreună să continuăm acest proiect

ciolacu cirstoiu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, în urma vizitelor făcute astăzi pe șantierele unde se lucrează la drumuri expres și autostrăzi că își dorește o continuare a actualei alianțe PSD-PNL pentru mai mulți ani.

„Acum vin alegerile locale, dar o spun fără nicio reținere. Din punctul meu de vedere suntem condamnați împreună să continuăm acest proiect pentru România. Și vom vedea votul românilor în ceea ce privește alianța electorală pentru lista de europarlamentare și pe urmă ne vom strânge din nou într-o coaliție și cred că și mai determinați decât suntem acum să creem o perspectivă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD crede că perioada în care erau „schimbați sute de miniștri, zeci de prim-miniștri trebuie să apună și în România”.

Proiect de țară pentru 10 ani

„Trebuie să intrăm într-o logică. Cred că Germania a avut cel mai longeviv - 16 ani a fost o alinață și 17 ani a fost același ministru al Transporturilor. Numai așa poți să dezvloțio o țără, poți să-ți ții toate angajamentele”, a precizat Ciolacu.

Reamintim că în urmă cu o lună erau informații pe surse care supuneau că Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, cu acordul lui Klaus Iohannis, își doresc un proiect de țară pe 10 ani care să includă un premier la un partid și un președinte de la celălalt partid - PSD și PNL - într-o rocadă de 4 sau 5 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.