Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu anunță sprijinul Comisiei Europene pentru planul PSD: 'A spus chiar că este total incorect ce s-a trecut în PNRR' (Video)

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu anunță că PSD are sprijinul comisarului european pentru muncă în demersul de renegociere a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în vederea eliminării plafonului de 9,4% din PIB pentru pensii.

„Categoric (poate fi renegociat PNRR, n.r.). Am avut o discuție cu comisarul Schmit (comisar european pentru locuri de muncă și drepturi socialem n.r.). A detaliat discuțiile avute cu domnul ministru Budăi. Domnul comisar ne susține în acest demers. A spus chiar că este total incorect ce s-a trecut în PNRR, lucru pe care noi l-am spus de la început. Domnul comisar a spus foarte clar că este exclus să condamni o țară să aibă un plafon la pensii pe următorii 50 de ani. Lucru pe care noi l-am spus din prima zi în care a fost făcut acest PNRR de guvernarea de dreapta”, a declarat Ciolacu, luni dimineață.

PSD vrea să renegocieze PNRR deoarece, spune ministrul Muncii, Marius Budăi, prin plafonul de 9,4% din PIB agreat de Comisia Europeană pentru cheltuielile cu plata pensiilor, vârstnicii României „sunt condamnați la sărăcie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.