Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu aruncă 'bomba': 'Școlile vor fi închise după alegerile locale şi elevii vor face orele online'. Ce ordin a dat Monica Anisie

Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Râmnicu Sărat, în cadrul unei vizite electorale pe care o face în judeţul Buzău, că şcolile vor fi închise după alegerile locale şi elevii vor face orele online.

Întrebat cum comentează că tot mai multe şcoli din ţară se închid după ce copii sau profesori sunt depistaţi pozitiv cu SARS-CoV-2, liderul PSD a spus că oricum acestea se vor închide de luni.

BREAKING - 47 de oameni au murit din cauza noului coronavirus: 498 de pacienți, în stare gravă la ATI

”Oameni buni, nu v-aţi lămurit că şcolile au fost deschise electoral? Doamna Anisie, vineri, a dat un ordin către inspectoratele şcolare ca după alegerile locale se va face învăţământ online, uitând că peste 800.000 de elevi, adică peste 5.000 de localităţi, nu au acces la internet. Totul, absolut totul nu fac decât electoral. Şcolile se vor închide după alegerile locale, altfel de ce ar fi dat această circulară?!”, a spus Marcel Ciolacu, conform news.ro.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, miercuri, că orele se vor derula online, în 25, 28 şi 29 septembrie, în toate unităţile de învăţământ în care vor fi amenajate secţii de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.