Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, Ciucă, mai mulți miniștri și lideri ai opoziției vor fi prezenți la Iași în 24 ianuarie pentru manifestările oficiale de Ziua Unirii

stiripesurse.ro
24 ianuarie unirea Mica Unirea principatelor

Premierul Marcel Ciolacu, lider al PSD, dar şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, sunt aşteptaţi la Iaşi în 24 ianuarie, la manifestările care vor fi organizate în oraş de Ziua Unirii Principatelor.

Surse PNL Iaşi au precizat că Nicolae Ciucă va veni la Iaşi cu o zi înainte, în 23 ianuarie, el urmând să participe la aeroport, la evenimentul de prezentare a noului terminal realizat din fonduri europene.

Reprezentanţi ai PSD Iaşi au afirmat că în oraş ar urma să ajungă şi liderul partidului Marcel Ciolacu, însoţit de mai mulţi miniştri, dar nu există încă o confirmare finală.

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă sunt aşteptaţi să participe, în 24 ianuarie, la manifestările care vor fi organizate în centrul Iaşiului la manifestările oficiale de Ziua Unirii Principatelor Române.

La Iaşi vor mai prezenţi, în 24 ianuarie, liderul USR Cătălin Drulă, cel al PMP, Eugen Tomac, preşedintele formaţiunii Forţa Dreptei, Ludovic Orban, dar şi liderul AUR George Simion.

Manifestările oficiale care vor fi organizate la Iaşi de Ziua Unirii Principatelor sunt programate în Piaţa Unirii. Programul va cuprinde un concert de muzică populară, o slujbă religioasă, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, discursurile oficiale, dar şi prinderea celor prezenţi în Hora Unirii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.