Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dispută juridică Ciolacu - Fenechiu - Ponta în plenul reunit destinat încuviințării stării de alertă

Facebook
camera deputatilor

Liderul senatorilor PNL, jurist de profesie, Daniel Fenechiu, a vorbit, miercuri, în şedinţa Parlamentului, despre faptul că se încalcă legea prin încuviinţarea unei Hotărâri de Guvern în Parlament. ”Aţi stabilit că hotărârea de Guvern trebuie aprobată de Parlament. Râde lumea de noi. Încălcaţi legea”, afirmat Daniel Fenechiu, anunţând, încă, că senatorii PNL vor vota pentru încuviinţarea stării de alertă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, cel care conduce şedinţa comună, a spus că nu are pregătirea juridică a lui Fenechiu și că dacă într-adevăr se încalcă legea el închide ședința. ”Suspend şedinţa, chem liderii, nu sunt un jurist marcant ca dumneavoastră, nu are rost să continuăm şedinţa. Să întrunim comitetul liderilor”, a zis Ciolacu.

Şedinţa a continuat, după ce liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a cerut acest lucru, întrucât starea de alertă trebuie să intre oficial în vigoare. ”Vă rugăm să ducem procedura la capăt; e important să avem acest act normativ adoptat astăzi”, a zis Florin Roman.

A intervenit și liderul Pro România, Victor Ponta, fost premier. „Oricine trece de anul doi la Drept stie ca in Parlament nu votezi Hotarari de Guvern”, a spus Ponta.

Citește și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.