Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu îl apără pe Boloș de liberali: 'Știu că mulți s-au năpustit asupra lui, dar este un om foarte responsabil' (video)

Inquam Photos / George Călin
Marcel-Bolos

Premierul Marcel Ciolacu (PSD) a declarat luni că ministrul Finanțelor, Marcel Boloș (PNL) este „un om foarte responsabil” cu o „abordare total profesionistă”, după ce ministrul a fost criticat în spatele ușilor închise chiar de către colegii săi liberali pentru faptul că nu opune suficientă rezistență PSD-ului, în contextul pachetului de măsuri fiscal-bugetare pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în Parlament.

„Deciziile CCR-ului nu se discută, se pun în aplicare. Dacă va fi o astfel de decizie, vom veni foarte repede cu modificări. Am făcut un mecanism și am stopat foarte mult la cheltuieli în sistemul bugetar și încă ținem sub control. Știu că foarte multă lume în această perioadă s-a năpustit asupra ministrului de Finanțe, dar să știți că este un om foarte responsabil și a avut o abordare total profesionistă și avem în acest moment instrumentele necesare. E posibil să venim cu alte instrumente fiscal-bugetare, nu noi taxe, în ceea ce privește mai ales cheltuielile, în așa fel încât să menținem acest echilibru”, a declarat Ciolacu.

Surse din coaliție au relatat că ministrul Finanțelor a fost apostrofat în PNL, în ultimele săptămâni, pentru faptul că nu-și impune suficient de ferm punctele de vedere în fața PSD, în contextul dezbaterilor legate de măsurile de reducere a deficitului bugetar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.