Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING NEWS Ciolacu lovește industria jocurilor de noroc: se aprobă reforma în ședința Guvernului

play responsably
macao jocuri de noroc

Guvernul urmează să aprobe, joi, „reforma" în jocurile de noroc, astfel încât nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea desfăşura această activitate în ţara noastră, a informat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

 

„În şedinţa de joi, voi veni cu reforma în jocurile de noroc. Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României. Cu alte cuvinte, companiile care erau prin Transnistria nu vor mai putea activa în acest domeniu pe teritoriul României. Este una din multele modificări", a precizat Ciolacu, într-o declaraţie acordată presei după ce a participat la inaugurarea unui nou amfiteatru al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", notează Agerpres.

 

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, într-o conferință de presă la Hunedoara, că fosta directoare a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, împreună cu afaceristul Sorin Constantinescu, ar încerca prin interpuși să determine guvernanți să nu facă „ordine” în industria jocurilor de noroc.

 

„Cred că pachetul privind sistemul de funcționare a jocurilor de noroc, cred că acolo am deranjat cel mai mult șmecheria. Este unul Sorin, una Odette, tot ne caută prin interpuși și nu știu cum să ajungă la noi să nu cumva să facem ordine și serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituția Jocurile de Noroc și nu în alte țări sau în offshore-uri. Sunt interese majore în jurul unui Guvern. S-a dus perioada schimbării sistemului fiscal în Parlamnet după anumite interese”, a declarat Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.