Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu nu se dă bătut - vrea să micșoreze impozitarea pe muncă: 'Sunt ferm convins că vom găsi resursele'

cursdeguvernare.ro
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul social democrat Marcel Ciolacu, s-a declarat convins că actuala coaliţie va găsi resurse pentru a micşora impozitarea muncii, fiind deduse din venituri plăţile pentru şcolarizare, creşe şi spitale.

Declaraţiile au fost făcute marţi, la Palatul Victoria, cu prilejul semnării ordinului comun privind aprobarea Normelor de aplicare a "Programului social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creşterea natalităţii".

"Chiar ieri am hotărât, prin amendamentele pe care le aducem la ordonanţa 119, să venim cu 0,68 de lei pentru toate familiile care au în întreţinere trei copii sau pentru familiile monoparentale. Deja există o evidenţă a acestei coaliţii îndreptate către familie şi către susţinerea familiilor pentru a avea copii, indiferent că s-au schimbat priorităţile tinerilor. Întâi ei doresc să îşi întemeieze o carieră, pe urmă doresc o familie şi cam pe ultimul plan vin să aibă copii. Sunt ferm convins că vom găsi resursele şi de a micşora impozitarea muncii, astfel încât în zona de deductibilităţi pe venituri să putem prinde şi plăţile pentru şcolarizare, creşe, spitale, astfel încât să dezvoltăm în continuare această societate", a precizat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.