Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu nu se sperie de 'Mihaela, dragostea mea!': Cum va fi ales candidatul PSD pentru Cotroceni: Deciziile luate în nuclee foarte mici au dus la eșecuri

Guvernul Romaniei
Marcel Ciolacu

Ciolacu nu se sperie de 'Mihaela, dragostea mea!': Cum va fi ales candidatul PSD pentru Cotroceni: Deciziile luate în nuclee foarte mici au dus la eșecuri

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seară, la Digi 24, despre sondajele care-l poziţionează pe Mircea Geoană pe primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile prezidenţiale.

”Eu n-am comentat niciodată nici sondajele pe care le plăteşte partidul social democrat. Este opinia unui sondaj”, a răspuns Ciolacu.

Cînd i s-a atras atenţia că Mircea Goeană este pe primul loc şi la încredere şi la opţiunea de vot, Ciolacu a afirmat: ”Să fie! Atunci nu mai facem alegeri, dacă e aşa de.... Ce rost mai are să facem alegeri. Dânsul are experienţă de preşedinte, a mai fost câteva ore! Cu asta am încheiat”.

Preşedintele PSD a mai afirmat că ”există sondaje şi sondaje”.

”N-am nicio problemă, este pe primul loc, foarte bine, să candideze”, a adăugat Ciolacu.

El afirmă că nu a făcut sondaje care să-l vizeze.

”Eu nu mi-am făcut sondaje în ceea ce mă priveşte. N-are rost să spun cum stă domnul Geoană (...) Eu sunt obişnuit...Ce, e primul politician care face acest lcuru, încearcă să creeze...Candidatul cel mai important pentru mine este cel pe care-l vor decide colegii mei.

Eu am spus că voi schimba tot sistemul care va duce la stabilirea candidatului în PSD. Acesta va fi votat în județe, pe primari, viceprimari, parlamentari, președinți de Consilii Județene. Deciziile luate în nuclee foarte mici au dus la eșecuri”, a mai afirmat liderul PSD.

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană se situează pe primul loc în intenţiile de vot la alegerile prezidenţiale, cu 26,2%, urmat de Marcel Ciolacu, Diana Şoşoacă, George Simion şi Nicolae Ciucă, relevă datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Dacă Geoană nu candidează, primul loc îi revine lui Ciolacu, cu 27,4% din voturi, urmat de Şoşoacă, Simion şi Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.