Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica-fulger a lui Marcel Ciolacu, după atacul lui Ludovic Orban: Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD

psd

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns dur atacurilor venite din partea premierului Ludovic Orban la adresa administrațiilor PSD.

„Mult tupeu îți trebuie ca, după ce abia te-ai întors dintr-un județ devenit focar de infecție din cauza lăcomiei, sfidării și nesimțirii unui baron PNL, să ataci administrațiile PSD! Sucevenii așteptau de la un premier #soluții pentru ca viața lor să reintre cât mai repede în normalitate. După nenorocirea prin care au trecut din cauza lui Flutur, nu de cântece la vioară și aberații cu viruși gazați aveau nevoie! Dar asta vă e adevărata față! Când nu sunteți în stare de nimic, dați vina pe alții pentru orice. Ar trebui să luați notițe de la primarii și președinții de Consilii Județene PSD pentru modul în care au administrat județele și Capitala în această perioadă! Fără ei, cum vă mai împăunați voi cu gestionarea eficientă a pandemiei??! Rămâneați doar cu ”eficientul” domn Flutur! Într-adevăr, ați lăsat autoritățile locale să lupte singure cu pandemia! Iar, ca să aveți unde merge cu elicopterul să tăiați panglici, dați-le rapid banii cheltuiți tuturor administrațiilor locale!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Citește și: Nelu Tătaru: Ne apropiem de un moment în care vom avea o dublare sau triplare de cazuri pe zi. Atunci vom avea o problemă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.