Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare explozivă anunțată de Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va intra în vacanță; răsturnarea Guvernului e o variantă

majoritate

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seară la România TV că a discutat cu ALDE și Pro România să nu existe vacanță parlamentară, urmând ca Senatul și Camera Deputaților să fie convocate în sesiuni extraordinare. Seful PSD a indicat in acest context ca vrea o motiune de cenzura, dar vrea sa o depuna cand are sanse sa treaca. Ciolacu a spus ca in timpul starii de alerta PSD nu va depune o motiune de cenzura. Cum starea de alerta dureaza maxim 60 de zile, nu este exclus asadar ca la vara, in iulie-august, in Parlament sa se voteze o motiune de cenzura a carei adoptare ar duce la demiterea Guvernului.

Categoric ca vrem sa depunem o motiune de cenzura. Nu sunt adeptul depunerii de dragul depunerii, sa nu treaca. In continuare cred ca cea mai buna varianta este un Guvern de uniune nationala. Suntem foarte hotarati si acum. In primul rand, am vorbit cu colegii mei din alte partide parlamentare, si cu dl Ponta si cu dl Tariceanu, sa nu intram in vacanta parlamentara anul acesta, sa intram in sesiune extraordinara si iulie si august. Nu cred ca e oportun sa depunem o motiune de cenzura pe perioada starii de alerta”, a declarat Ciolacu. El a adaugat ca are discutii cu ALDE si Pro Romania pentru a trece o motiune de cenzura.

UPDATE - Liderul Pro România a spus ulterior că el ar vota și „mâine” demiterea Guvernului Ludovic Orban.

Vezi si: SONDAJ CURS - PNL își continuă căderea accelerată. VEZI Topul Personalităților și cine recuperează pierderea liberalilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.