Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, pe scena congresului UDMR, atacă dur USR: Fuga de răspundere însemnă doar mai multă sărăcie și subdezvoltare

stiripesurse
marcel ciolacu, la congresul UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolcau, și-a declarat apecierea pe care o are față de UDMR, la congresul pe care alianța îl susține vineri.

”Întotdeauna am avut cu toate minoritățile un dioalog corect. În primul rând cu minoritatea maghiară am avut valori comune care țin de credința în Dumnezeu, de familie și de identitate și asta ne unește mai mult decât orice doctrină sau discurs politic”, a declarat Ciolacu.

„Nu am venit să vorbim despre trecut, există această tentație. Nu e nimic mai urât să folosești trecutul pentru a câștiga voturi iluzorii. Sunt aici să vorbim despre viitor, unde ducem această țară peste 5 sau 10 ani. Toți vrem ca familiile noastre și comunitățile în care tărim să o ducă mai bine. Și forța PSD este în primarii și aleșii locali ca și la dumneavoastră”, a mai spus Ciolacu.

Totodată, liderul PSD a ținut să-și exprime încrederea în ministrul Dezvoltării Cseke Attila în privința gestionării a PNDL3.

„Am încredere în domnul ministru Cseke Attila care va face din PNDL3 un program de succes. Aceasta este marea șansă de modernizare a comunităților dacă vrem să reducem declajele de dezvoltare între rural și urban”, a spus Ciolacu.

Nu au lipsit nici atacurile politice din discursul lui Marcel Ciolacu.

„USR ca partid de guvernare avea datoria să vegheze ca legea să fie respectată, iar cine o încalcă să plătească. Fuga de răspundere însemnă doar mai multă sărăcie și subdezvoltare pentru milooanele de cetățeni, iar acest lucru este indmisibil”, a precizat liderul PSD.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.