Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ciolacu: Primul oraş din ţară cu acces la două autostrăzi va fi Iași

Facebook
autostrada moldovei

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că Iaşi va fi primul oraş din ţară care va avea acces la două autostrăzi, conform Agerpres.

„Iaşiul va fi primul oraş din România care va avea acces la două autostrăzi. În comparaţie cu foarte multă lume şi mulţi premieri care v-au vizitat, eu văd că Autostrada Moldovei se finalizează. Veţi vedea că lucrurile se vor mişca, exact cum se întâmplă şi acum", a declarat premierul Marcel Ciolacu, atunci când a fost întrebat de jurnalişti cum va fi deblocată Autostrada A8, cunoscută şi sub numele de Autostrada Unirii.

Primul şi cel mai mare nod rutier turbion din România va fi construit în judeţul Iaşi, la intersecţia dintre Autostrada Moldovei, A7, şi Autostrada Unirii, A8.

Acest nod rutier, care va fi între comuna Stolniceni-Prăjescu şi municipiul Paşcani, va avea o lungime de aproximativ doi kilometri şi o suprafaţă de 220 hectare. În acest proiect vor fi opt bretele, proiectate la viteza de 80 km/h, 12 pasaje, opt dintre ele fiind pe autostrada A7 şi patru pe A8. De asemenea, proiectul include şi cinci podeţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.