Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: PSD nu își mai avea rostul la guvernare dacă nu rezolvam problema energiei (video)

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Teleorman, că social-democraţii au avut o linie roşie, clară, deşi nu au spus-o niciodată public, în ceea ce priveşte situaţia din energie, potrivit News.ro.

”Avem nişte linii roşii, ale noastre, ale social-democraţilor, pe care noi nu o să le încălcăm. Am avut o linie roşie, clară, şi nu am spus-o niciodată public, în ceea ce priveşte situaţia din energie. Toată lumea ajunsese la un moment la care nu putea să mai accepte ce se întâmpla cu preţul la energie”, le-a spus liderul PSD social-democraţilor din Teleorman.

El a precizat că au venit cu o soluţie şi au găsit până la urmă numitorul comun, cu prim-ministrul României. „Am rezolvat problema energiei pe următorii doi ani şi sunt ferm convins că în continuare vom veni cu un proiect coerent de dezvoltare a capacităţilor de producţie, astfel încât acest preţ să fie sustenabil, prin producţie, şi după anul 2025”, a afirmat Ciolacu.

El a continuat: „A fost şi vă recunosc, linia roşie a noastră, a întregii conduceri a partidului şi dacă nu găseam împreună această soluţie, PSD cred că nu îşi mai avea rostul la guvernare. Mă bucur că am depăşit acest lucru”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.