Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: ‘PSD nu-l susține pe Piedone’ / Reacția primarului de la Sectorul 5: ’Așa, și? Cine-i doamna Gabriela Firea?'

stiripesurse.ro
Cristian Popescu Piedone

Liderul PSD Marcel Ciolacu ar fi transmis că partidul nu-l susține pe Cristian Popescu Piedone în alegerile locale din București. Dacă merg separat, susținerea merge către Gabriela Firea, iar PNL îl va susține pe Sebastian Burduja.

„PSD nu-l susține pe Piedone”, ar fi spus Ciolacu, potrivit surselor Digi24.

„PSD merge cu Gabriela Firea dacă sunt candidaturi separate. Noi nu îl vom susține pe Piedone sub nicio formă”, afirmă surse pentru Mediafax.

Potrivit acestora, dacă liderii coaliției vor stabili un candidat comun, acesta nu o să fie nici Gabriela Firea, nici Sebastian Burduja.

Reacția primarului de la Sectorul 5: „Așa, și?”

„Această veste îmi face viața mai luminată. Se clarifică apele. Așa, și? Nu mă sperie cu nimic. Merg până la capăt. E păcat că PSD nu a vrut o victorie.

Laudele mele sunt voturile din cei 30 de ani. Le transmit că voi avea susținerea mai multor partide, poate chiar și de la unele partide de care se tem. Nu știu, Partidul Arici Pogonici, Partidul extratereștrilor...”, a punctat Piedone, la Digi24.

„Cine-i doamna Gabriela Firea?", a întrebat retoric Piedone, precizând că Firea trebuia să fie primar, dacă era bună.

„Despre Piedone poți spune orice. Nu că e bun politician, dar e bun gospodar. Nu sunt narcisist. Pe cine să bată măr Burduja? Fizic, intelectual, cu ce să ne bată? Infrastructura lui din spate poate veni cu diverse regii. Știu că sunt monitorizat. Nu mi-e frică de nimeni. Eu cred în soacră-mea care are 84 de ani și face sondajul realității. Nu cred în niciun sondaj. Din cei 48% care sunt nehotărâți, 30% sunt ai lui Piedone”, a mai spus Piedone.

Liderii PSD și PNL au programată, joi, o ședință de coaliție pentru a lua o decizie referitoare la candidatura la Primăria Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.