Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu respinge o remaniere guvernamentală: 'Am început să avem o echipă sudată'

Inquam Photos / George Calin
ciolacu, guvern

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Timişoara, că el este foarte mândru de echipa guvernamentală, miniştrii de la PNL şi PSD, pentru că nu au discuţii, certuri sterile şi după doi ani şi jumătate au început să aibă o echipă sudată, conform News.ro.

”Eu sunt foarte mândru de echipa guvernamentală, miniştrii de la PNL şi PSD, nu avem discuţii, nu avem certuri sterile şi chiar am început, după doi ani şi jumătate, să avem o echipă sudată”, a declarat premierul la Timişoara.

”Nu este nimic perfect, sunt foarte multe lucruri de făcut, este lupta cu preţurile, în continuare, încercăm să o stabilizăm. A început să scadă iar inflaţia, este provocarea pe care o ştim cu toţii, războiul din Ucraina, dar faptul că am avut cea de-a doua creştere economică din Europa (..) perspectiva făcută de banca Mondială că la fel anul acesta va fi una dintre cele mai mari creşteri economice, îmi spune faptul că şi eu şi domnul Ciucă la acel moment am luat decizia corectă”, a mai spus Ciolacu.

El a precizat că nu vrea să îl supere pe Lucian Bode, secretarul general al PNL, care a fost şi el ministru al Transporturilor, dar, uitându-se la cifre şi la şantiere, direct, ”crede că Sorin Grindeanu o să fie, post-Revoluţie, cel mai bun ministru al Transporturilor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.