Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ciolacu șterge pe jos cu oficialii CSA Steaua după meciul FCSB - Dinamo: FCSB va juca în Ghencea, sunt ferm convins!

Radu Pop
Captura foto Antena 3
Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu (PSD) a avut, sâmbătă seară un discurs extrem de dur la adresa oficialilor CSA Steaua, după ce a asistat la meciul FCSB - Dinamo, disputat pe stadionul Arcul de Triumf, demnitarul spunând că este ferm convns de faptul că FCSB va juca pe stadionul Ghencea.

„Mă bucur că Dinamo e din nou în Liga 1. M-am uitat şi în tribune să văd terorismul, nu l-am văzut. Nici huligani. Aştept raportul Corpului de Control, rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă în opinia sa până la urmă FCSB va juca în Ghencea, premierul a răspuns:

„Sunt ferm convins. E un lucru normal, nu e un moft al nimănui, este o solicitare normală ca orice echipă poate să joace în Ghencea. Nu-l cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori în viață și atunci foarte scurt. Eu vorbesc de un lucru normal. Nu se poate să avem echipe de această talie și să existe anumiţi funcţionari care să confunde bunurile statului și să gestioneze bunurile statului după bunul plac. Nu o să permit acest lucru!”.

„Până la viitorul meci (al FCSB), mă duc la Rapid, m-a invitat Sorin Grindeanu, așa că o să merg la Rapid”, a mai spus premierul la finalul meciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.