Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu susține că în România nu este criză alimentară: 'Inflaţia şi scumpirile au fost şi din cauza lanţului de aprovizionare'

ciolacu PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că în România nu este criză alimentară, iar în planul de măsuri pentru sprijinirea populaţiei au fost incluse ajutoare şi pentru industria alimentară şi agricultură.

Întrebat, la sediul central al PSD, care sunt măsurile de protecţie pe care le iau autorităţile pentru a se evita problemele în privinţa alimentelor, Ciolacu a răspuns: "Nu avem o criză alimentară în România. (...) Inflaţia şi scumpirile au fost şi din cauza lanţului de aprovizionare".

Potrivit liderului PSD, coaliţia de guvernare a inclus în planul de măsuri pentru sprijinirea populaţiei şi ajutoare pentru industria alimentară şi agricultură, fiind acordat un bonus pentru cei care procesează produsele în ţară.

"Este pentru prima oară când venim cu 10%, un bonus, pentru cei care procesează în România. Nu s-a mai întâmplat acest lucru. Nu pot fi efecte într-o zi, fiindcă nu s-a strâns recolta ca să aibă ce să proceseze. Să avem răbdare", a afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.