Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu vrea marginalizarea extremiștilor: 'Dormim liniştiţi în casă pentru că suntem membri NATO' (video)

Captura TV
CiolacuR

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Satu Mare, că românii pot dormi liniștiți datorita apartenenței la NATO și le-a cerut politicienilor români să nu intre pe linia discursului extremist.

"Nu vă fie frică de extremişti. Nu încercaţi să aveţi discursul lor, pentru că este un discurs fals, poate prinde la un vecin sau doi. Încercaţi să aveţi discursul dumneavoastră. Dormim liniştiţi în casă pentru că suntem membri NATO. Dacă nu eram, nu dormeam liniştiţi în casă.

Citește și: Semnal apăsat al lui Iohannis pentru alegeri: 'Vigilență în fața curentelor extremiste. Ordinea mondială trebuie apărată' (VIDEO)

Politicianul a spus că România şi-a "învăţat lecţia cu Rusia", a ştiut, prin politica externă, să ţină "la distanţă" această ţară şi nu a crezut niciodată în nimic din ceea ce a venit din Rusia.

"Singurul lucru pe care nu l-am putut combate cred că a fost iarna rusească, care tot timpul venea de la ei. Dar în rest avem resurse fără Rusia - şi vodkă, am înţeles că o producem acum şi noi. Astea sunt realităţile", a arătat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.