Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Interne: 'Eu aș fi fost mai drastic'

PSD
Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Interne, Marcel Vela, că „are o reținere” , motiv pentru care el „ar fi fost mai drastic”, România având în vedere și ce se întâmplă în Italia.

„E un ordin militar care o să apară în MO. Am o reținere în ceea ce privește circulația. Să vedem dacă România funcționează pe bază de recomandări, nu pe restricții. Aș fi fost mai drastic. Mai ales că vedem ce se întâmplă în Italia.

Vom vedea dacă măsurile sunt eficiente. Aș fi luat măsuri mai drastice. Aș fi lăsat politicul la o parte”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi24.

Citește și: MAE: Peste 200 de români au fost aduşi sâmbătă în ţară, din ZONA ROŞIE din Italia

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că, în intervalul orar 22,00 - 6,00, circulaţia persoanelor în afara locuinţei va mai fi permisă numai pentru câteva motive, printre care deplasarea în interes profesional, pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesităţile de bază ale persoanelor şi animalelor de companie.

De asemenea, el a menţionat, într-o declaraţie de presă la MAI, că printre deplasările permise se mai numără şi cele pentru asigurarea de bunuri necesare desfăşurării activităţii profesionale, precum şi pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată de la distanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.