Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, după ce Dragnea a comparat incidentele anti-PSD cu cele din Germaniza nazistă: Își pierde controlul propriilor cuvinte și gânduri. Să-și ceară scuze

captura Facebook
Liviu Dragnea

Dacian Cioloș îi cere lui Liviu Dragnea să își prezinte scuzele după ce liderul PSD a comparat incidentele de la mitingurile PSD cu cele din Germania nazistă, menționând că acesta "pare că trăiește tot mai mult într-o lume a lui nu prea mai are contact cu realitatea".

"Cred că Liviu Dragnea își pierde controlul propriilor cuvinte și gânduri. Să faci o astfel de afirmație este o jignire adusă memoriei milioanelor de victime ale nazismului. Liviu Dragnea, dacă mai are un dram de decență sau măcar de rațiune, ar trebui să-și ceară scuze.

Citeste si Soția trezorierului PSD, condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare

Nu mă aștept să o și facă, pentru că pare că trăiește tot mai mult într-o lume a lui și nu prea mai are contact cu realitatea. În fruntea statului astfel de oameni sunt un pericol pentru toată societatea", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Reacția vine după ce, seara trecută, președintele PSD a comparat protestele anti-PSD cu manifestațiile din Germania nazistă.

"Nu mi-a fost nu mi-este în continuare foarte ușor să le solicit tuturor colegilor mei și simpatizanților care vin la aceste mitinguri să nu riposteze. A fost foarte, foarte greu ca la Iași niciun membru și simpatizant să nu riposteze. Majoritatea celor care erau în autocar voiau să iasă. Mențin în continuare această atitudinea, deși poate sunt aomeni care se supără, pentru că eu nu vreau să ducem România acolo unde vrea s-o ducă Iohannis, USR, PNL și nu numai. Și Pro România are aceeași violență în limbaj. Mă uitam la aceste secvențe și încercam să găsesc o diferență între modul cum se comportă ei și vestele negre în Germania nazistă în anii 30" a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.