Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș: 'O să mă găsiţi pe listele de candidaţi pentru Parlamentul României din 2020'

Inquam Photos / Octav Ganea
dacian ciolos plus

Convenţia Naţională a Partidului Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), la care vor participa 1.800 - 2.000 de delegaţi, va avea loc sâmbătă, la Bucureşti, urmând a fi alese structurile de conducere ale formaţiunii politice, a anunţat marţi fostul premier Dacian Cioloş, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dacian Cioloș vorbește despre PROTOCOALELE SECRETE: 'Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea ar trebui să și le asume'

El a precizat, într-o conferinţă de presă, că va participa la alegerile din partid.

Cioloş a afirmat că a avut discuţii până acum cu preşedintele USR, Dan Barna, dar negocierile pentru o colaborare vor începe după ce vor fi alese şi structurile de conducere ale PLUS.

"Discuţiile continuă. Nu ştim care va fi decizia. În mod clar, într-un fel sau altul, intenţionăm să colaborăm cu USR pentru alegeri, până la alegerile parlamentare. Care va fi forma în care vom colabora pentru aceste prime alegeri - foarte probabil o decizie finală o să o luăm pe 2 februarie. (...) Alegerile europarlamentare sunt esenţiale pentru PLUS, pentru că sunt primele alegeri la care acest partid participă. (...) Participarea mea la alegerile europarlamentare mi se pare un element cheie pentru a contribui la succesul PLUS şi al unui eventual parteneriat în aceste alegeri care vor da tonul pentru ceea ce se va întâmpla în perioada următoare", a precizat Dacian Cioloş.

Fostul premier a spus că, în cazul în care va câştiga un mandat de europarlamentar, poate să şi renunţe la el "mai devreme sau mai târziu", "depinde de cum o să evolueze situaţia".

"Pot să renunţ mai devreme sau mai târziu, la un moment dat, sau pot să duc mandatul până la capăt. Lucrurile vor depinde de cum o să evolueze situaţia. (...) Cu siguranţă o să mă găsiţi pe listele de candidaţi pentru Parlamentul României din 2020. Voi fi prezent în România pentru a susţine partidul, proiectul politic", a adăugat el.

Potrivit lui Dacian Cioloş, o altă reuniune a Convenţiei Naţionale a PLUS va avea loc pe 2 februarie, când se va decide o eventuală colaborare cu USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.