Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, prins într-o 'cămașă de forță politică': A devenit mare doar pentru că a vrut Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

"Cioloş a devenit mare în România doar pentru că a vrut Klaus Iohannis." Asta crede consultantul politic Cozmin Guşă. Într-o intervenţie la Realitatea TV, acesta a adăugat că acum ar fi corect ca premierul să se implice în campania electorală. Guşă a comentat şi declaraţia preşedintelui potrivit căreia va respinge orice propunere de premier cu condamnări la activ.

"Noi astăzi avem Iohannis şi cetăţenii contra posibilelor excese ale reprezentanţilor statului. Practic, campania electorală a fost simplificată de Iohannis printr-un gest. Pe stânga este Liviu Dragnea, susţinut de PSD şi câţiva dintre cei doi-trei sateliţi, şi pe dreapta se va aşeza Dacian Cioloş, cu CV-ul pe care-l are, cu lucrurile pe care le-a făcut, cu cele pe care nu le-a făcut, pentru că are multe restanţe în acest an, dar are un parcurs foarte mare", a explicat consultantul politic.

Acuzat de plagiat, procurorul Bogdan Licu a fost propus șef de Raluca Prună

Potrivit lui Cozmin Guşă, mesajul lui Klaus Iohannis legat de nesusținerea pentru funcția de prim-ministru a unui condamnat sau inculpat, "lucru spus cu tărie într-o Românie politică culpabilă", a aranjat într-un fel lucrurile. Consultantul politic se aşteaptă în continuare la gesturi din partea lui Klaus Iohannis, care să vizeze chiar și listele.

Schimbări majore în justiţie: Cum se schimbă numirea şefilor DNA, DIICOT şi Parchetului General

"Legat de Cioloş: să fim corecti. Cioloş a devenit mare în România pentru ca a vrut Iohannis. Cioloş a fost corect in relaţia cu Iohannis. Eu cred ca are o dificultate Cioloş care nu e legata de implicarea in politica, are o problema pentru ca probabil unii dintre apropiaţii sai sunt prin USR. E greu sa se gandeasca pentru partidul dominant", a spus Cozmin Guşă, la "Realitatea Românească".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.