Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș provoacă nemulțumiri pe Facebook: Ce i-a reproșat un internaut premierului

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloş i-a răspuns, pe Facebook, unei persoane care i-a reproşat că i-a stricat sărbătorile de iarnă după ce a trimis Legea conversiei la Curtea Constituţională, el precizând că a făcut acest lucru pentru că a încercat să-şi facă datoria faţă de cei pentru care a susţinut-o şi pentru ca legea ”să rezolve problemele oamenilor în dificultate şi nu a speculatorilor, care au luat credite de milioane”.

„Vă «mulţumesc» pentru sărbătorile nefericite care mi le-aţi asigurat trimiţând Legea Conversiei CHF la CCR şi pentru că v-aţi făcut datoria faţă de bănci şi nu faţă de noi...”, a scris o doamnă pe pagina premierului.

„Sper să intelegeţi că am încercat să-mi fac datoria faţă de cei pentru care am susţinut această lege cu amendamentele pe care le-am propus pentru ca legea să rezolve problemele oamenilor în dificultate şi nu a speculatorilor, care au luat credite de milioane. Dacă nu trimiteam noi legea, acum, inainte de a intra în vigoare la Curtea Constituţională, ea putea să-şi facă efectul şi să fie contestată de unele bănci mai târziu, cu rezultate dezastruoase pentru beneficiari în cazul în care ar fi fost găsită cu elemente de neconstituţionalitate atunci. Dacă se identifică acum elemente de neconstituţionalitate, o putem încă modifica înainte de a intra în vigoare”, a răspuns Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.