Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş duce populismul la un alt nivel: Condiţie pentru o colaborare politică după alegerile parlamentare

orban ciolos

Dacian Cioloş anunţă că parlamentarii USR-PLUS au demisionat din Parlament, pentru a nu beneficia de pensii speciale, chiar dacă aceste pensii sunt acordate doar la cerere, deci un asemenea gest nu era necesar. Europarlamentarul afirmă că eliminarea pensiilor speciale va fi o condiţie pentru orice colaborare politică după alegeri. Fostul premier susţine că toate pensiile ar trebui calculate pe acelaşi sistem, lăsând impresia că se referă şi la pensiile militarilor şi ale magistraţilor.

"Colegii parlamentari din Alianța USR PLUS și-au depus demisiile pentru a da un semnal clar despre ipocrizia vechilor politicieni care una spun despre pensiile speciale public și apoi le votează cu două mâini.

Pe 6 decembrie vine momentul în care, tot la vot, puteți să le arătați că au greșit atunci când s-au opus eliminării pensiilor speciale pentru aleși.

Noi vom condiționa orice protocol politic viitor de susținerea acestui angajament ferm din programul USR PLUS: „Eliminarea pensiilor speciale și calcularea tuturor pensiilor după același sistem. Egalitatea românilor în fața pensiei înseamnă la contribuție egală, pensie egală“"; scrie Cioloş pe Facebook.

Dacian Cioloş este el însuşi beneficiar de pensie specială în calitate de fost comisar european şi va beneficia de pensie specială în calitate de europarlamentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.