Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş, întrebat dacă participă la referendum: 'Nu văd utilitatea. Sunt bani pierduți'

ciolos miscarea romania impreuna

Fostul premier Dacian Cioloș a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că nu vede utilitatea referendumului pentru casătorie și, după părerea sa, banii cheltuiți pentru organizare sunt „bani pierduți”, transmite MEDIAFAX.

Dacian Cioloș a fost întrebat, într-o conferință de presă, dacă va merge la referendumul din 6-7 octombrie, pentru redefinirea căsătoriei, fostul premier declarând că nu îi vede utilitatea și că altele sunt problemele care ar trebui discutate, astfel că nu va participa.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul medicilor: Gestul zilnic prin care te expui la multe afecțiuni grave

„Problema căsătoriei între un bărbat și o femeie e deja legiferată. Există deja în Codul Familiei. Acest referendum nu aduce nimic nou din perspectiva aceasta a dreptului unui bărbat de a se căsători cu o femeie și a dreptului unei femei de a se căsători cu un bărbat. Din punctul meu de vedere, protecția familiei tradiționale ar trebui să se traducă prin măsuri economice, prin măsuri fiscale, prin măsuri sociale, prin care familiile să fie ajutate, tinerii să fie ajutați să se căsătorească, să aibă o locuință, să aibă locuri de muncă unde să fie bine plătiți, să poată să facă copii, pe care să îi poată întreține. Acestea ar fi măsurile care ar putea proteja și stimula familia. Acest referendum nu văd ce ar putea aduce în plus, nici dezbaterea, cum e organizată și politizată. De aceea nici nu vreau să particip la această dezbatere, pentru că ea e politizată din păcate. Nu văd utilitatea acestui referendum. Sunt bani pierduți”, a spus Dacian Cioloș.

Fostul premier crede că multe partide se poziționează „ipocrit” de o parte sau alta a familiei tradiționale, pentru că la mijloc este o masă de alegători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.