Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş nu mai este adeptul manifestărilor de stradă: Liderul PLUS, elogii pentru femeia care a pus umărul la demiterea lui Vlad Voiculescu

Dan Barna Dacian Ciolos

După ce au teoretizat sexul oral ca slogan politic şi au aprobat hărţuirea publică a unor adversari, liderii USR-PLUS se arată deranjaţi că de faptul că au parte de acelaşi tratament. Dacian Cioloş condamnă tratamentul aplicat de protestatarii de la Ministerul Justiţiei secretarului de stat Andreea Moldovan, miercuri, la plecarea din funcţie. Liderul PLUS îi aduce adevărate elogii femeii care, prin declaraţiile şi gesturile sale, a avut o contribuţie importantă la decizia de demitere a ministrului Vlad Voiculescu.

"Doamna doctor Andreea Moldovan a trebuit să îndure, ieri, cuvinte grele și comportamente de nejustificat de la câțiva oameni care au găsit de cuviință să îi mânjească plecarea de la Ministerul Sănătății. Sunt aceiași oameni care au transformat într-o manifestare grotescă drama crizei sanitare prin care trecem, care calcă fără să clipească memoria celor care au decedat din cauza pandemiei.

Avem sute de mii de exemple despre cât de dramatică este lupta cu COVID-19 și aș putea să vă vorbesc chiar eu despre ce înseamnă să treci prin această boală și despre efectele ei. Ce mi se pare greșit este că permitem, ca societate, să oferim prim-planul unor oameni iresponsabili. Să îi lăsăm să arunce cu insulte și mizerii în oameni, în specialiști care muncesc și se sacrifică pentru ceilalți în perioade foarte dificile.

Andreea Moldovan este un exemplu despre cum ar trebui să arate România noastră bună, corectă și decentă. Am văzut gestul frumos al celor care s-au dus să îi ofere flori, la Brașov. Am văzut solidaritatea de care a avut parte în ultimele ore și nu pot să nu remarc faptul că avem nevoie unii de ceilalți mai mult ca niciodată.

Aș vrea să le mulțumesc lui Vlad Voiculescu, Andreei Moldovan, echipei lor de la Ministerul Sănătății, în numele tuturor colegilor noștri din USR PLUS, pentru tot ceea ce au făcut și pentru dedicarea de care au dat dovadă.

Drumul nu se încheie aici", scrie Dacian Cioloş pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.