Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu: „De ce vreau să conduc PNL București!„

Facebook
Ciprian Ciucu
„Alegerile interne ale unui partid sunt piatra de temelie pentru democrația reprezentativă. Sunt primul pas, un pas înainte pentru democrația de la nivel local și național.„, scrie politicianul Ciprian Ciucu într-o postare pe pagina sa de socializare.
„Pentru că am ales să candidez trebuie să spun de ce vreau să conduc PNL București în următorii patru ani. O fac acum, aici.
După 6 ani în care mi-am dedicat activitatea profesională și politică Bucureștiului și după ce am devenit primar al Sectorului 6 al MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, cu cunoștințele pe care le-am acumulat și implicarea directă și permanentă din acest moment în administrația BUCUREȘTIULUI, cred sincer că poziționarea mea în fruntea PNL București va avea trei efecte semnificative, două pentru orașul nostru, unul pentru partidul meu și sunt interdependente:
Pentru București
(1) Voi fi un factor de forță în promovarea reformelor de la nivelul Bucureștiului, un sprijin pentru Primarul General și un coagulator al majorității care îl sprijină pe primarul general. În acest moment este clar majoritatea deja a început să scârțâie și trebuie repusă rapid pe baze solide, plecând de la un program de guvernare locală care trebuie să fie mult mai clar și asumat!
(2) Voi insista pentru luarea deciziilor corecte și voi rupe ușa Guvernului pentru a sprijini guvernarea locală din București. Pentru ce reforme vin la masă:
(a) Eliminarea suprapunerilor și delimitarea clară a competențelor Primăriei Generale în raport cu Primăriile de Sector pentru a elimina risipa;
(b) Restructurarea Primăriei Generale pentru a o pune pe baze funcționale, eficientizarea costurilor (care deja întârzie);
(c) prioritizarea resurselor PMB către investiții.
Pentru PNL
(3) Voi da o față mult mai ușor de identificat Bucureștenilor în ceea ce privește PNL. În acest moment bucureștenii nu știu și nu înțeleg ce susține PNL la nivelul Bucureștiului. Ca să poți reprezenta PNL București trebuie SĂ ÎNȚELEGI Bucureștiul, să fii pasionat de administrația Bucureștiului și să nu ți se pară o corvoadă, o muncă în plus, atunci când te ocupi de Bucuresti în timp ce mintea și sufletul tău sunt la politici de muncă iar biroul este în Parlament sau în altă parte.
Cu mine la PNL București liberalii vor avea o reprezentare vie și asumată în București. Sunt validat electoral, voi fi evaluat inclusiv prin ceea ce voi face în fruntea Primăriei Sectorului 6 al Municipiului București în următorii ani.
Munca mea la Primăria Sectorului 6 depinde într-o proporție destul de mare de cum merge și ce se întâmplă la nivelul Primăriei Generale. Nu întotdeauna am găsit sprijinul dorit. Gândul meu este să-mi întăresc relația cu primarul general, să ne sprijinim reciproc. Cred sincer că sunt persoana care îl poate sprijini în mod semnificativ, ceva car să facă diferența și voi face tot posibilul să demonstrez acest lucru.
Despre relația USR PLUS. În timp ce scris acest mesaj văd sunt uluit să văd contre între Președintele USR PLUS București și președinta PNL București. Acest lucru nu trebuie să continue. Mai bine reîntărim încrederea reciprocă prin comunicare directă și constantă, nu prin contre pe Facebook. Pot face și asta.
În ceea ce privește Sectorul 6
Să nu credeți că sunt inconștient și că funcția care se prefigurează să o ocup mi-a luat mințile. Mai degrabă mă sperie volumul de muncă ce mă așteaptă. Dar cum proiectele mele depind de obținerea acordului Primăriei Generale și de reformele ce trebuie împinse inclusiv la nivelul PMB, cum este vorba tot de București, POT SĂ FAC FAȚĂ!
Deja principalele proiecte de investiții din Sectorul 6 își urmează cursul: avem studiile (fezabilitate, proiectele tehnice, o parte din resursele bugetare deja identificate). Reorganizările si restructurările sunt o parte încheiate, o altă în desfășurare iar altele proiectate.
PNL București, facem un pas înainte! PNL București are nevoie de leadership, dragi colegi mergeți pe mâna mea! Campionii se fac singuri, nu pot fi deciși de sus în jos.„

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.