Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu mai refuză o lucrare în Sectorul 6: Nu plătesc pentru așa ceva! Sunt un car de nervi

www.facebook.com
ciprian ciucu

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, anunță pe Facebook că va refuza să plătească mai multe lucrări efectuate în zona pe care o conduce din cauza calității proaste. Nu este prima dată când Ciucu procedează în acest fel, dar acum primarul spune că răbdarea i-a ajuns la limită.

Citește și: Patriarhia, mesaj tranşant pentru Guvern, după incidentele de la Constanţa: 'Statul are mandatul de a garanta libertatea religioasă şi pacea socială'

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, a povestit pe Facebook că în timp ce mergea să recepționeze o lucrare a descoperit mai multe erori în cadrul altei lucrări. Edilul șef a spus că este un car de nervi și că nu va recepționa lucrarea.

„Sunt un car de nervi. Am fost să recepționez (pesonal să verific!) încă o lucrare și în drum m-am oprit la o alta, semnalată de cetățeni, care va veni la recepție in viitorul apropiat. "Mozaicul" și gaura din stânga colajului, la fel ca șanțul din dreapta sus, sunt opera Companiei Municipale Mangementul Traficului. Evident că nu a existat o coordonare între această companie municipală și lucrările făcute în grabă de către ADP Sector 6 la presiunea fostului primar”, a anunțat primarul Ciucu.

Primarul Sectorului 6 a dezvăluit faptul că va propune ca bulevardele să fie exclusiv responsabilitatea Primăriei Generale.

„Mesajul meu este următorul: cine sapă un șanț de 60 de centimetri, trebuie să repare tot trotuarul, pe o lățime de 2 metri, ca la Oradea! Aceste bulevarde mari țin de PMB și voi propune un proiect Consiliului General pentru ca acest lucru să se întâmple! Pe străzile secondare mă ocup eu prin hotărâre de Consiliu Local. Oricum, stăm execrabil la coordonarea lucrărilor, planificarea lor. E ca la nebuni”, s-a revoltat, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Primarul Ciucu mai susține că lucrarea făcută în bătaie de joc a mai fost refuzată la recepție.

„Pozele din dreapta-jos arată cum au fost refăcute lucrările după ce am mai refuzat recepția odată. Asta pentru că s-a lucrat fără proiect, de ochii lumii, în febra alegerilor!!! Exact când mă rugam de fostul primar să nu le facă în grabă, să aștepte să le fac eu ca lumea! Și sunt un car de nervi pentru că sunt făcute pe bani împrumutați și că au doar 3 ani garanție și că sunt proaste! Eu nu plătesc așa ceva. Să se știe: Cine vine la licitații în Sectorul 6 trebuie să livreze calitate. Sectorul 6 are un primar mai... pretențios și nu ia nici șpagă”, a concluzionat edilul Sectorului 6.

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că va merge personal să recepționeze toate lucrările făcute în sector și că va refuza să plătească dacă acestea nu vor îndeplini criteriile stabilite în contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.