Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Constantin Șerban: 'Partidul Social Democrat, prin candidații pe care îi propune, dorește să facă auzită vocea României la nivel european'

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

În declarația sa politică: ,,Pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, să acordăm votul nostru acelor candidați patrioți care îndrăznesc, cu mult curaj, să facă auzite nevoile reale ale României în Europa. Candidații PSD sunt singurii care aduc consecvență în dezvoltarea României și dau dovadă de curaj în lupta împotriva standardului dublu european”, deputatul nemțean Ciprian-Constantin Șerban aduce în discuție potențialul candidaților Partidului Social Democrat la alegerile europarlamentare pentru o poziție solidă a României în Europa. ,,Peste aproximativ două săptămâni vom avea alegeri europarlamentare, eveniment important pentru ceea ce înseamnă vocea României la nivelul Uniunii Europene. Comunitatea europeană a luat naștere tocmai pentru a întări forța bătrânului continent european la nivel mondial, prin alăturarea mai multor state care să își aducă contribuția distinctă și unică în acest proiect comun. Astfel, deși unite prin aceeași dorință de evoluție împreună, fiecare țară membră a Uniunii Europene trebuie să-și păstreze vocea și identitatea proprie“.

Ciprian-Constantin Șerban menționează în continuare: ,,Partidul Social Democrat, prin candidații pe care îi propune, dorește să facă auzită vocea României la nivel european, însă acea voce care apără interesele țării și conlucrează pentru binele românilor. Prin măsurile luate pe baza Programului de guvernare, coaliția a adus la îndeplinirea promisiunilor făcute la finele anului 2016, unele dintre cele mai importante și care privesc pe fiecare român ce dorește să lucreze și să trăiască în țara lui, fiind mărirea salariilor și a punctului de pensie, iar odată cu aceste augmentări salariale și creșterea economiei și a puterii de cumpărare. Nivelul de trai al românilor este astăzi mai ridicat pentru că Partidul Social Democrat a îndrăznit să arate că se poate, realizând lucruri pe care nimeni nu le-a făcut până acum, în ciuda vocilor ce afirmau că România nu poate susține prin economia sa internă aceste bugete, argument total fals, invocat de aceia care se ascund în spatele unor pseudo-justificări.

Citește și: Aida Căruceru: 'Strategia pe care a propus-o PSD, aceea de a genera creștere prin majorarea veniturilor angajaților, dă rezultate'

De asemenea, au fost dinamizate proiectele privind acordarea subvențiilor din agricultură, permițându-le astfel fermierilor să-și susțină producția și implicit să ofere românilor produse tradiționale și sănătoase. România are nevoie de reprezentați la nivelul Parlamentului European, care să aibă inițiativă de deschidere a producției agricole românești către marile piețe europene și internaționale. Candidații PSD se vor bate pentru susținerea țării noastre și pentru susținerea potențialului de export în ceea ce privește producția agricolă. Există numeroase țări în Europa care de exemplu nu produc o cantitate atât de mare de legume din pricina condițiilor de mediu nefavorabile sau a infertilității solului. România trebuie să revină între țările de frunte în acest domeniu în Europa. În acest sens, candidații PSD își vor face vocea auzită în Europa pentru ca România să fie din ce în ce mai căutată de marile piețe internaționale agricole. Un alt proiect primordial pentru viitorii europarlamentari PSD este și implicarea pentru ca în România să ajungă și mai multe fonduri europene, pentru că țara noastră merită mai mult. Potențialul țării noastre este foarte mare, iar România trebuie să fie tratată la fel ca țările din centrul și nordul Europei, nu printr-un așa-zis standard dublu, ci făcând uz de loialitate ca valoare europeană, să fie tratată ca un partener egal. Reprezentanții noștri la nivel european trebuie să ridice fruntea sus și să susțină cauza României in ciuda tuturor vocilor europene care vor să plaseze țara noastră pe o treaptă inferioară“.

Ciprian-Constantin Șerban conchide: ,,Trebuie să ținem cont că avem o poziție strategică, importantă pentru o Europă sigură și puternică, iar resursele naturale și potențialul uman sunt admirate de toți partenerii noștri. Europa trebuie să privească România cum se privește pe sine, pentru că România a fost și va fi întotdeauna parte din identitatea europeană. Nu trebuie să convingem Europa de acest lucru. Sau dacă trebuie, o vom face prin candidații propuși pe listele Partidului Social Democrat, pentru că aceștia au demonstrat că se pot bate pentru o viață mai bună a românilor și cunosc foarte bine modalitățile prin care pot să impună proiectele românești în fața unor parteneri europeni care uneori par să ia decizii mai favorabile unora decât altora. Suntem convinși că românii, atunci când își vor da votul, vor lua cea mai înțeleaptă decizie, bazată pe realizările vizibile ale actualei guvernări.“, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.