Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Deac (CFR Cluj): 'Calificarea nu este jucată, vom avea un retur foarte greu. Fotbalul te pedepseşte dacă nu eşti concentrat până în ultimele minute'

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a afirmat, marţi seara, după victoria cu 3-1 obţinută în meciul cu Borac Banja Luka, din prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor, că la acest scor calificarea nu este decisă, formaţia pregătită de Marius Şumudică având un retur foarte greu în deplasare, potrivit agerpres.ro.

"Este un avantaj pentru meciul retur, dar aţi văzut cum e în fotbal, trebuia să fie 5-0 la pauză şi dintr-o neatenţie au intrat şi ei în joc. Fotbalul te pedepseşte dacă nu eşti concentrat până în ultimele minute. Eu cred că această calificare nu este jucată, vom avea un retur foarte greu. Unde ne va aştepta o atmosferă ostilă. Suntem pregătiţi, ne plac asemenea meciuri şi aşteptăm returul", a afirmat Deac la postul Digisport.

El s-a arătat încântat de metodele de lucru ale noului antrenor Marius Şumudică: "Eu sunt obişnuit să schimb antrenorul pentru că de-a lungul carierei am schimbat mulţi. Şumudică este un antrenor foarte bun, ne motivează foarte bine. Cred că jucăm un fotbal plăcut şi să sperăm că o să o ţinem tot aşa pentru că CFR vrea să fie tot timpul sus. Se vede deocamdată că nu avem un ritm de joc, dar eu cred că după 3-4 meciuri vom arăta cu adevărat bine şi adevărata faţă a CFR-lui. Noi încercăm să ajungem în grupele Ligii Campionilor, dar va fi foarte greu. Gândul nostru e să ajungem acolo, e clar că va fi greu, dar nu imposibil".

CFR Cluj a învins echipa bosniacă Borac Banja Luka, scor 3-1 (2-1), marţi seara, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca.

Manşa secundă se va disputa în Bosnia, marţi 13 iulie, de la ora 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.