Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Deac: De două luni de zile nu joc nimic, nu ştiu ce se întâmplă cu mine

www.gsp.ro
Ciprian Deac

Ciprian Deac a declarat, joi seară, după meciul ŢSKA Sofia – CFR Cluj, scor 0-2, că nu ştie ce i se întâmplă, dar de două luni nu are prestaţiile dorite, anunță news.ro.

"Ştiam exact ce jucători au, ştiam că vom avea un meci dificil. E bine că n-au reuşit să marcheze la început şi ne-am dus în 0-0. Noi marcăm mult din faze fixe, dar şi exersăm foarte mult. Mister a fost calm la pauză, jucăm cu echipe bune, nu sunt echipe slabe în Europa League. Să vă spun sincer, eu sunt cel mai mare autocritic al meu. De două luni de zile nu joc nimic, nu ştiu ce se întâmplă cu mine. Sunt foarte realist. Nu e jocul meu, nu sunt mulţumit de mine, vreau mai mult pe faza ofensivă. Poate m-a ajuns şi vârsta, dar nu vreau să cred acest lucru. Încerc să mă pregătesc mult mai mult decât cei tineri, pentru că vârsta nu iartă pe nimeni, dar sper să-mi revin. Sunt foarte supărat pe mine şi pentru meciurile de la echipa naţională", a spus Deac, potrivit digisport.ro.

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Europa. În cealaltă partidă din grupă, AS Roma a învins cu 2-1 Young Boys, revenind de la 0-1.

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, au marcat Rondon ’53 şi Deac ‘74 (penalti).

În etapa următoare, la 29 octombrie, de la ora 22.00, vor avea loc meciurile: AS Roma - ŢSKA Sofia şi CFR Cluj - Young

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.