Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Deac, despre golul memorabil înscris în meciul cu FCSB: 'Acea execuţie este foarte grea. E clar că aceste goluri se marchează foarte rar'

www.gsp.ro
Ciprian Deac

Ciprian Deac (CFR Cluj) a marcat un gol împotriva celor de la FCSB surprinzător, de mare spectacol şi rar întâlnit în fotbal.

Aflat cu spatele la poartă, el a lovit balonul din voleu, mingea a descris o boltă peste el şi peste Bălgrădean şi a intrat în poartă, relatează News.ro.

Ciprian Deac a afirmat, tot la Digi Sport, că golul său a fost unul norocos şi că lupta pentru titlu se va da până în ultimaetapă. “A fost un gol spectaculos, un gol norocos. Acea execuţie este foarte grea. E clar că aceste goluri se marchează foarte rar. Mă bucur pentru victoria echipei. Până nu vom ajunge în play-off nu îţi asigură o linişte foarte mare aceste puncte. Cred că acest campionat se va juca până în ultima etapă. FCSB are jucători foarte buni, jucători cu calitate”.

Citește și: SCANDAL MONSTRU la FCSB după victoria CFR: Becali: Dică trebuie să-şi dea demisia, şi-a bătut joc de mine

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

Ciprian Deac a marcat cu o execuţie suprinzătoare, de mare spectacol şi rar întâlnită în fotbal. Aflat cu spatele la poartă, el a lovit balonul din voleu, mingea a descris o boltă peste el şi peste Bălgrădean şi a intrat în poartă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.