Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Marica și-a anunțat RETRAGEREA din fotbal, la doar 31 de ani, printr-un mesaj EMOȚIONANT

ciprian marica

Atacantul român Ciprian Marica a anunțat, luni, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că va renunța la cariera de fotbalist la doar 31 de ani.

„Nu am cuvinte, nu îmi ajung pentru câte emoţii am. Mulţumesc pentru că pot sa te iubesc, România! Mulţumesc fotbalului pentru tot ce mi-a dat! Vă mulţumesc vouă (n.r. - fanilor) pentru tot ce mi-aţi transmis, pentru aprecierile şi încurajările voastre. Chiar şi când m-aţi certat, aţi dat sens carierei mele de sportiv! De reprezentant al României! Am fost mereu deschis faţă de voi, dar nu mi-e uşor să anunţ asta: starea mea fizică nu îmi mai permite să fac lucrurile la acelaşi nivel aşa cum meritaţi voi. Aşa că pun punct aici carierei mele de fotbalist. Voi rămâne cel mai mare fan al României, al echipelor la care am jucat, voi fi mereu unul dintre voi. Vreau sa le mulţumesc pentru tot antrenorilor, coechipierilor, managerilor care au contribuit la formarea mea ca sportiv", a scris fotbalistul, pe Facebook.

Citește și: A eliminat-o pe Simona Halep, iar acum a câștigat Turneul Campioanelor

El le-a transmis fanilor că, în viitor, dorește să se ocupe mai mult de familie și de Fundația care îi poartă numele, conform gsp.ro.

„În viitorul apropiat, mi-am propus să mă dedic mai mult familiei şi Fundaţiei Ciprian Marica. Am fost prea mult timp departe de cei dragi. Am de recuperat. Ai mei m-au aşteptat cuminţi şi răbdători să mă întorc acasă. Până aici, voi m-aţi ajutat sa înving singurătatea, înstrăinarea! Aţi fost cea de-a doua mea casă, a doua mea familie. Şi ai mei au înţeles asta! Vă mulţumesc tuturor si fiecăruia în parte. Vă aştept pe stadion, ne vedem în tribune, pe stradă, in faţa televizorului, ne vedem oriunde ne cheamă fotbalul pe care-l iubim! Ne vedem acasă! Abia aştept!", a mai scris Marica.

Născut la 2 octombrie 1985, Marica şi-a început cariera la Dinamo Bucureşti, echipă la care a evoluat, la nivel profesionist, între 2001 şi 2004, înainte să se transfere la Şahtior Doneţk (2004-2007), de unde a făcut apoi pasul către Bundesliga, la VfB Stuttgart, unde a jucat în perioada 2007-2011. El a evoluat ulterior la Schalke 04 (2011-2013), Getafe (2013-2014), Konyaspor (2014-2015), precum şi la Steaua Bucureşti, în 2016.

A strâns 72 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat 25 de goluri. Este al cincilea în topul golgheterilor all-time, la egalitate cu Viorel Moldovan şi Ladislau Boloni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.