Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Marica, suspect de ruptură musculară

ciprian marica

Daca este vorba despre o ruptura musculara, Marica risca sa stea departe de gazon aproximativ 5 saptamâni, asta în cazul în care recuperarea va decurge fara probleme.

Ciprian Marica va trebui sa astepte 24 de ore de la accidentare, dupa care poate efectua un RMN, scrie Mediafax. Cel mai probabil este vorba despre o ruptura musculara, dar atacantul va afla verdictul în urma investigatiilor pe care le va face în aceasta seara sau cel mai târziu mâine dimineata. "Astept rezultatele, dar simt ca e ruptura", le-ar fi spus Marica apropiatilor,conform ProSport.

Daca refacerea degurge normal, Marica ar putea reveni pe teren pe 21 aprilie, la returul semifinalei cu Dinamo, din Cupa României. Daca Steaua s-ar califica în finala, atacantul ar mai putea evolua în alte patru partide (trei în Liga 1 si finala Cupei). Cum pe 7 mai se termina campionatul, Marica ar mai avea la dispozitie extrem de putin timp pentru a-l convinge pe Anghel Iordanescu ca merita sa fie în lotul României la EURO. Europeanul debuteaza pe 10 iunie, astfel ca sansele ca Marica sa prinda lotul lui Anghel Iordanescu s-au diminuat considerabil.

Ce meciuri rateaza Marica:Liga 1: Astra (a), Viitorul (d), Pandurii (d), ASA (a), Dinamo (a), Astra (d)

Cupa Ligii: ambele partide cu Astra, din semifinale

Ciprian Marica s-a accidentat în minutul 36 al derby-ului din Stefan cel Mare si a fost schimbat de Laurentiu Reghecampf cu Sulley Muniru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.