Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Şerban: 'Așa cum ne-a obișnuit, Opoziția a mai dat o reprezentație cu același final previzibil'

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Eşecul moţiunii iniţiată de opoziţie nu a rămas netaxată de parlamentarii puterii. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, deputatul Ciprian Şerban jubilează de eşecul demersului şi le reaminteşte iniţiatorilor faptul că PSD-ALDE a rămas în continuare la putere.

''Așa cum ne-a obișnuit, Opoziția a mai dat o reprezentație cu același final previzibil. Încă sub influența euforiei rezultatelor scrutinului din 26 mai se pare că a confundat alegerile europarlamentare cu alegerile interne parlamentare, și s-a și vazut la guvernare.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său

Guvernarea este a PSD și ALDE. Este legitimitatea oferită prin vocea electoratului român și îi vom reaminti Opoziției acest lucru ori de câte ori este nevoie.

Opoziția a demonstrat, daca mai era nevoie, că este incapabilă să gestioneze o țară. Nu are o platformă pertinentă, nu vine cu un program economic pertinent, viabil, coerent. Nu vine cu soluții economice, sociale, de politică externă. Doar atacuri la persoană, crezând sau sperând să convingă, fără să aducă sau măcar să prezinte o singură soluțe economică sau socială validă. Numai derapaje de la bunul mers al lucrurilor și deja anunțate tăieri de drepturi acordate de guvernarea PSD. Prin argumentele fără fundament invocate, reprezentanții Opoziției nu fac altceva decât să lezeze inteligența și capacitatea de analiză a celor cărora li se adresează.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

Temele reluate la nesfârșit de Opoziție, plictisesc, aruncând în derizoriu orice alternativă politică oferită românilor. Denotă numai dorința arzătoare de a da jos un guvern care a adus Românilor: creștere economică recunoscută inclusiv pe plan internațional, creșteri salariale, ale alocațiilor copiilor și pensiilor, creșterea numărului de întreprinderi mici și mijlocii înființate și implicit creșterea numărului de locuri de muncă, creșterea exporturilor românești, creșterea volumului investițiilor străine și mă opresc aici. Argumentele opoziției, de altfel, "sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire".

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

Și acum doar o simplă întrebare: cum își închipuie Opoziția că poți guverna o țară fără un plan, macar pe termen scurt. Laitmotivul jos PSD, jos Dăncilă este perimat și ridicol!

Cât de slab pregătită este aceeași Opoziție să preia guvernarea o spun, fără niciun dubiu, cei 200 de parlamentari care au votat moțiunea jenantă împotriva guvernului Dăncilă.

Guvernul PSD va duce acest mandat la bun sfârșit și va îndeplini absolut toate promisiunile asumate în programul de guvernare'', a scris deputatul PSD pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.