Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circ - Ludovic Orban acuză că AUR a urcat vertiginos în sondaje din cauza lui Klaus Iohannis

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban anunta Forta Dreptei

Fostul lider PNL Ludovic Orban acuză că AUR a urcat vertiginos în sondaje chiar din cauza președintelui Klaus Iohannis. Orban spune că Iohannis a dus dreapta în deriozoriu prin parteneriatul cu PSD.

„Își dă arama pe față. Este de domeniu demonstrației integrale. Au fost niște atentate pe care și le-au asumat public. Ei au fost considerați de mișcarea legionară, au fost niște asasini care au omorât niște oameni fără absolut nicio apărare. Au fost niăte asasinate comise cu sânge rece. Au fost asasinați oameni politici de o desosebită valoare, care probabil ar mai fi putut da extrem de multe lucruri bune pentru România. AUR-ul a functionat ca un partid anti-sistem, care își atrage votul contestând sistemul. AUR a fost avantajat și de criza pandemică, și de criza economică aferentă, și de măsurile de restricție care au fost luate, și de o anumită tendință de reducere a încrederii românilor în UE ăi unei tendințe identitare naționaliste care este alimentată printr-o propagandă extrem de ciudată și căruia, din păcate, nu i se găsește leac.

 

AUR a crescut în sondaje din cauza lui Iohannis. Liderii AUR ar trebui să meargă să ii multumeasca lui Iohannis. A pulverizat dreapta, a distrus perspectiva unei guvernări cât de cât coerentă de centru dreapta, a distrus sistemul bipolar dreapta-stânga liberalist-conservator versus social-democrație, a unit două forțe care și-au dezamăgit prin coaliția de guvernare electoratele, a eliberat o mare parte din electorat și mare parte a creșterii AUR se datorează acestor performanțe remarcabile în materie de distrugere a perspectivelor de guvernare coerentă a României, care a fost realizată de Iohannis”, a precizat Ludovic Orban la Realitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.