Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circ pe zebră: O femeie a traversat strada, chiar sub nasul polițistului care îi arăta că nu are voie: agentul a fugit după ea / VIDEO

Pieton zebra

O femeie care se deplasa ca pieton pe o stradă din Bacău a fost sancționată cu o amendă în valoare de 495 de lei de către Poliția Rutieră. Motivul amenzii a fost ignorarea semnalelor unui agent de circulație care dirija traficul și care i-a indicat să aștepte la trecerea pentru pietoni.

În înregistrările surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum agentul încearcă să oprească femeia și să o determine să se întoarcă din drum, însă aceasta continuă să traverseze spre cealaltă parte a străzii. Polițiștii susțin că comportamentul pietonului a pus în pericol atât integritatea sa fizică, cât și siguranța celorlalți participanți la trafic.

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, pe strada Spiru Haret din municipiul Bacău.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum agentul opreşte circulaţia autovehiculelor, face semn pietonilor să traverseze pe trecerea destinată lor, apoi opreşte circulaţia pietonilor şi face semne maşinilor să treacă. Mai mulţi pietoni opresc şi aşteaptă, însă o femeie începe să traverseze. Agentul îi face semn să se oprească, însă ea continuă spre cealaltă parte a drumului, îl ocoleşte pe poliţist şi pleacă mai departe.

Prinsă din urmă, femeia se smucește din mâinile polițistului

Potrivit Poliţiei, femeia are 43 de ani şi este din Bacău. Ea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 495 de lei, potrivit News.ro.

”Măsura contravenţională a fost luată întrucât femeia nu a respectat indicaţiile poliţistului care desfăşura activităţi de dirijare şi fluidizare a traficului rutier la trecerea pentru pietoni de pe strada Spiru Haret din localitate, continuându-şi deplasarea, deşi indicaţiile agentului rutier erau destinate trecerii autovehiculelor, aceasta punându-şi astfel în pericol integritatea fizică, precum şi siguranţa celorlalţi participanţi la traficul rutier. De asemenea, cea în cauză a manifestat un comportament sfidător la adresa poliţistului”, explică oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău gestul de a o amenda pe femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.