Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC Senatorul PSD Călin Măties acuză că primarul USR îl dă în judecată pentru că vrea TRANSPLANT de testicule

Alba 24
Gabriel Plesa Calin Maties

Scandal monstru la Alba. Senatorul PSD Călin Mătieș acuză că primarul Gabriel Pleșa, de la USR, îl dă în judecată pentru că are nevoie să își facă un transplant de ...testicule! Primarul l-a dat în judecată pe pesedist după ce acesta  a acuzat că ”firmele familiei primarului Pleșa decontează mai mult decât toate spitalele din Alba la un loc, prin bunăvoința CAS Alba!”.

”Primarul Pleșa vrea 100.000 de lei. Foarte bine domnul Pleșa, 100.000 de lei, cinstea dumneavoastră. Dar m-am uitat un pic pe internet să văd cât e un transplant de testicule că m-am gândit că pentru asta îi trebuie, de aia cere banii aștia ca și daune morale 100.000 de mii. Sigur, a avut probleme cu gunoaiele, cu transportul în comun, că nu face audiențe, cu tramvaiul care l-a făcut. (…). Poate de aia îi trebuie primarului Pleșa 100.000 de lei să își facă transplant de testicule, că nu are testicule, cred, nu știu, habar nu am.

(…) Deci domnul primar să știti că ieșiti mai ieftin dacă vreți un transplant, eu vă spun sigur că din silicon, nu vă trebuie altceva, din silicon îs vreo 15.000 de lei, nici nu vă trebuia 100.000 de lei pentru transplant. Ieșeați mai ieftin, puteați să cereți mai puțin”, a spus senatorul Matieș, într-o declarație live, pe pagina sa de Facebook, conform Alba 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.