Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circa 2 kg de bijuterii de aur şi argint, îmbrăcăminte şi parfumuri, de peste 380.000 lei, confiscate de poliţişti

Tezaur Investment Grup
bijuterii
Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice cu sprijinul colegilor de la Biroul Rutier Craiova au oprit în trafic, la intrarea în municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Craiova, în care se afla, ca pasager, şi o femeie de 45 de ani, din aceeaşi localitate.

"Cu ocazia controlului efectuat asupra celor doi şi bagajelor deţinute de aceştia, poliţiştii au descoperit bunuri care ar fi fost introduse în ţară prin sustragerea de la controlul vamal. Astfel, au fost identificate aproximativ 1.300 grame aur, 770 grame argint şi 123 articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi parfumuri, purtând însemnele şi inscripţiile unor mărci înregistrate pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate, în valoare totală de aproximativ 380.000 de lei", informează IPJ Dolj.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.