Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circa 21.000 de consumatori din peste 30 de localităţi gorjene sunt în continuare fără energie electrică

curent electric

Circa 21.000 de consumatori din peste 30 de localităţi gorjene sunt, luni dimineaţă, în continuare fără energie electrică, echipele furnizorului de electricitate intervenind pentru remedierea tuturor problemelor, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Maria Băran, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, localităţile afectate sunt din toate zonele judeţului, existând şi în municipiul Târgu-Jiu 100 de consumatori casnici care aşteaptă reluarea furnizării energiei electrice.

De asemenea, reprezentanţii Secţiei Naţionale de Drumuri (SDN) Târgu-Jiu au anunţat că, începând cu ora 11.00, va fi ridicată restricţia de tonaj impusă duminică seara pe DN 66 Defileul Jiului, din cauza prăbuşirii zăpezii.

"De la ora 11.00 se ridică restricţia de tonaj pe DN 66 Defileul Jiului. Între kilometrii 116 şi 120 traficul este supravegheat de echipe de la Drumurile Naţionale şi poliţişti. În ceea ce priveşte DN 67C, Rânca-Transalpina, viscolul s-a oprit în zonă şi am început acţionarea în vederea deschiderii tronsonului de drum, după ce, duminică seara, sectorul respectiv a fost închis din cauza viscolului şi a lipsei vizibilităţii", au mai precizat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.